Implementacija digitalnih audioefekata u realnom vremenu : završni rad - Štrbac, Mario (M. Štrbac, 2018)
Sažetak na hrvatskom: U radu će se razmotriti digitalni audio efekti i njihova implementacija temeljena na digitalnom procesiranju audio signala korištenjem digitalnih filtara u realnom vremenu. Objasniti će se građa ''plug-in'' algoritma za realizaciju digitalnih audioefekata u realnom vremenu. U radu će se implementirati najmanje jedan digitalni efekt pisanjem ''plug-in'' algoritma u C++ te analizirati njegovo izvođenje u realnom vremenu. Razmotrit će se brzina izvođenja algoritma ovisno o njegovoj složenosti.