Klasifikacija rukom pisanih slova uporabom ograničenog Boltzmannovog stroja : završni rad - Vesinger, Dunja (D. Vesinger, 2017)
Sažetak na hrvatskom: Ovaj rad proučava klasifikaciju rukom pisanih slova engleske abecede uporabom binarnog ograničenog Boltzmannovog stroja.