Aplikacija za automatizaciju CRM kampanja : diplomski rad - Špendić, Marija (M. Špendić, 2017)
Sažetak na hrvatskom: Ovaj rad obuhvaća teorijsku podlogu o CRM-u te jednom njegovom modulu, CRM kampanjama. CRM je poslovna strategija tvrtke, osmišljena da bi se smanjili troškovi i povećala profitabilnost organizacije i zadovoljstvo klijenta. Njegov modul CRM kampanje služi kako bi se ponudom opcija zadržali stari klijenti i privukli novi, te kako bi se promovirala nova opcija koju organizacija nudi. Razvijeno rješenje obuhvaća proces nastanka kampanje koje se sastoji od početnog kreiranja kampanje, dodavanja kanala komunikacije te vremenskog izvođenja svakog od kanala, pokretanja kampanje do njenog završetka. Po završetku kampanje, a i tijekom njenog izvođenja, moguće je pratiti kretanje klijenata kroz kampanju te njihovu statistiku.