Web aplikacija za anketiranje : završni rad - Šopar, Luka (L. Šopar, 2018)
Sažetak na hrvatskom: Zadatak rada je izrada web aplikacije koja objedinjuje izradu anketa, ispunjavanje anketa, provjeru identiteta za prijavu na pojedine ankete te prikaz rezultata pojedinih anketa. U radu je provedena analiza postojećih rješenja kako bi se što bolje mogla napraviti vlastita specifikacija zahtjeva. Nakon specifikacije zahtjeva prikazan je konceptualni model baze podataka te relacijski model i opis baze podataka. Sve funkcionalnosti aplikacije detaljno su prikazane slikama i opisane. Na kraju se nalazi popis korištenih tehnologija i alata koje su uvelike olakšale i doprinijele izradi sustava.