Optimiranje zauzeća spremnika za ugradbeni sustav : završni rad - Štimac, Filip (F. Štimac, 2017)
Sažetak na hrvatskom: Ovaj rad prolazi kroz nekoliko načina optimizacije zauzeća spremnika ugradbenih sustava. Problem optimiziranja proveden je na operacijskom sustavu BENU koji nakon analiziranja i optimizacije sustava zauzima nekoliko puta manje spremnika.