Baza podataka i web-aplikacija za gimnastički klub : završni rad - Šimunović, Dorotea (D. Šimunović, 2018)
Sažetak na hrvatskom: U sklopu završnog rada izrađena je web aplikacija za sportsku gimnastiku. Rad je koncipiran u nekoliko cjelina. Na početku, u uvodu, iznosi se temeljna motivacija za temom. Zatim se detaljno opisuje modeliranje baze podataka, točnije svih entiteta, njihovih atributa te veza između entiteta. Zatim se iz tih podataka izrađuje ER model za sportsku gimnastiku, nakon čega se konstruira i relacijski model baze podataka. Nakon toga slijedi detaljan opis implementacije baze podataka pomoću okruženja Microsoft SQL Server Management Studio. Isto tako prikazuju se skripte za generiranje baze podataka, te skripte za punjenje baze konkretnim podatcima. Nakon toga fokus prelazi na web aplikaciju i tehnologije korištene za realizaciju aplikacije. Konačno se detaljno opisuje cijeli slijed događanja kroz primjer unosa zapisa u tablicu kroz korisničko sučelje.