Pokretni klijent za prikaz senzorskih podataka na operacijskom sustavu Android : završni rad - Šteher, Dino (D. Šteher, 2016)
Sažetak na hrvatskom: Ovaj rad predstavlja pokretni klijent za prikaz senzorskih podataka na operacijskom sustavu Android. Rad započinje predstavljanjem ideje pametne kuće, te njenim elementima. Nakon toga je dan opis operacijskog sustava Android, gdje se govori o arhitekturi sustava, inačici u kojoj je rađena aplikacija i razvojnim alatima za aplikaciju. U zadnjem poglavlju je opisivan razvoj i mogućnosti aplikacije. U tom poglavlju se upoznaje sa tehnologijama koje su korištene pri razvoju Android aplikacije, te svim pogledima koje možemo koristiti u aplikaciji. Rad završava zaključkom u kojem se nalazi osvrt na prednosti sustava pametne kuće.