Oblikovanje informacijskog sustava za automatsku nabavu namirnica : završni rad - Šarlija, Bruno (B. Šarlija, 2017)
Sažetak na hrvatskom: Tema ovog završnog rada je oblikovanje baze podataka za potrebe internetskog sustava za automatsku nabavku namirnica vezanih uz postojeće recepte. Baza podataka će pohranjivati podatke vezane uz korisnike, recepte, namirnice i narudžbenice te će se realizirati u MySQL sustavu za upravljanjem relacijskih baza podataka.Nakon realizacije baze podataka, potrebno je izraditi web aplikaciju i adekvatno grafičko korisničko sučelje koje će korisnicima omogućiti rad nad bazom kroz realizirane funkcionalnosti kao što su pregledavanje recepata, dodavanje namirnica u košaricu te kupovina istih. Za potrebe izrade web aplikacije koristit će se tehnologije HTML, CSS, Bootsrap, JavaScript i Laravel. Ovaj rad sadrži analizu funkcionalnih zahtjeva, opis modela baze podataka, arhitekture sustava i korištenih tehnologija te korisničke upute.