Složeni sustav za napajanje digitalnih sklopova i analognih sklopova osjetljivih na šum : završni rad - Šarić, Dino (D. Šarić, 2018)
Sažetak na hrvatskom: Projektirati složeni sustav za napajanje koji omogućava generiranje više stabiliziranih napona na izlazu. Korištenjem prekidačkog pretvornika TL2575 napon od 24 V pretvoriti u napon od 12 V. a zatim napon od 12 V pretvoriti u 5 V pomoću linearnog pretvornika LP2992. Ovaj sustav za napajanje spojen je preko PIC mikrokontrolera na osobno računalo preko USB konektora. Na osobnom računalu se nalazi kod koji omogućuje uključivanje i isključivanje pojedinih regulatora napona. Mjeriti tipične parametre prekidačkih pretvornika i linearnog regulatora napona.