Prevođenje tokovnog programa za heterogenu ugradbenu platformu s procesorom RISC-V : završni rad - Šeler, Martin (M. Šeler, 2018)
Sažetak na hrvatskom: Ovaj rad istražuje funkcionalnost i potencijal tokovnog programa na RISC-V procesoru. Testiranje je provedeno na ugradbenoj verziji RISC-V arhitekture na kojoj je Linux s SMP podrškom kako bi se evaluiralo ubrzanje dobiveno paralelizacijom koju provodi optimizirajući tokovni prevoditelj.