Upravljanje sefom pomoću mikrokontrolera MSP430 : završni rad - Štefok, Davor (D. Štefok, 2016)
Sažetak na hrvatskom: U ovom radu realizirana je izvedba mikrokontrolera MSP430G2211 (14-pinskog) u svrhu upravljajna sefom. Korištena je tipkovnica 3x4, ali su realizirana samo njena prva 2 reda. Radi malih razina napona kod izlaznih priključaka mikrokontrolera korištene su Schottkyeve diode. Korišten je 2x16 LCD prikaznik na koji se podaci šalju 4-bitnom paralelnom vezom. Za negativan napon pri kontrastu LCD prikaznika korišten je sklop ICL7660. Aktivacija upisivanja lozinke vrši se preko tipke '*'.