Primjena Interneta stvari u uredskom radu : diplomski rad - Stubičan, Vilim (V. Stubičan, 2017)
Sažetak na hrvatskom: Unutar ovog rada napravljen je pregled područja Interneta Stvari. Navedena su glavna područja primjene, zastupljenost u današnjem poslovanju te izazovi i smjerovi razvoja. Opisani su radni okviri za razvoj rješenja Interneta Stvari s posebnim naglaskom na Lelylan radni okvir. Komentirane su programske arhitekture u području Interneta Stvari. Opisana je implementacija vlastitog rješenja sustava za za praćenje kvalitete radnog okruženja. Prikazani su rezultati verifikacije navedenog sustava u stvarnom okruženju.