Web aplikacija za učenje pisama : završni rad - Strmečki Stakor, Lobel (L. Strmečki Stakor, 2018)
Sažetak na hrvatskom: U ovom završnom radu opisuje se web aplikaciju za učenje pisama uz pračenje napretka učenja slova te vrednovanje provjera znanja. Na početku rada dan je uvod u aplikacije slične namijene, kasnije su ukratko opisane tehnologije korištene pri izradi aplikacije, kao i tehnička izvedba aplikacije i upute za njeno korištenje. Aplikacija je napisana pomoću radnog okvira Laravel.