Upravljanje dokumentacijom osiguranja kvalitete unutar velikih proizvodnih organizacija : diplomski rad - Šeketa, Iva (I. Šeketa, 2016)
Sažetak na hrvatskom: Ovim radom analiziran je razvoj i implementacija sustava za upravljanje dokumentacijom unutar velike tvrtke. Istražena je teorijska osnova na kojoj je sustav izgrađen te je analiziran i opisan postupak razvoja takvog projekta. Globalni, centralizirani sustav upravljanja dokumentacijom uvodi se u ABB Grupu sa sjedištem u Zürich Oerlikonu, umjesto dosada korištenog ''Group Charter'' portala za spremanje dokumentacije. Cilj je razviti i implementirati novi sustav upravljanja dokumentacijom početno samo za rukovodstvo tvrtke (ABB Grupu), a kasnije integrirati sustav i na ostalim razinama ABB organizacije (poslovnim jedinicama (BU's), lokalnim poslovnim jedinicama (LBU's)). Korisničko sučelje novog sustava upravljanja dokumentacijom nalazit će se na ABB stranici (''ABB Inside +''), dok će dokumenti biti pohranjeni u SharePoint - u. Posebnosti vezane uz korisničko sučelje i repozitorij opisane su kroz detaljan popis zahtjeva koje slijedi i popratna dokumentacija kao što su specifikacije.