Mjerenje tjelesne temperature pomoću BioMed Kit razvojne pločice : završni rad - Stepić, Ivan (I. Stepić, 2017)
Sažetak na hrvatskom: U okviru ovog rada razvijena je programska podrška za sustav za mjerenje temperature. Podrška je razvijena za mikrokontroler TM4C123GH6PZ. Korištene su funkcije iz službene biblioteke za uspostavu komunikacije između računala i mikrokontrolera i između čipa MAX31855 i mikrokontrolera. Podaci su se ispisivali na simulacijskom ekranu Putty.