Izrada mobilne aplikacije za upravljanje redom čekanja : završni rad - Stepanić, Ivan (I. Stepanić, 2017)
Sažetak na hrvatskom: Cilj ovog završnog rada bio je implementirati novi sustav kao nastavak na postojeći. Sustav se naziva SaveTimeX, a sastoji se od mobilne aplikacije SaveTimeX, poslužitelja i baze podataka. Ovim sustavom korisniku se omogućuje da se na jednostavan način prijavljuje u redove čekanja. Korisnik se više ne treba fizički nalaziti na mjestu gdje se red čekanja nalazi prilikom ulaska (prijave) u red. Korisniku se omogućuje prikaz svih redova čekanja u njegovoj blizini, uređivanje vlastitog profila i prijava u red čekanja. Tip mobilne aplikacije korištene u radu je nativna, višeplatformska Xamarin.Forms aplikacija pisana u programskom jeziku C#.