Web-aplikacija i baza podataka za povezivanje e-igrača : završni rad - Srdelić, Vinko (V. Srdelić, 2018)
Sažetak na hrvatskom: Razvijena je web-aplikacija s bazom podataka za upoznavanje, povezivanje i komunikaciju igrača videoigara. Svaka igra ima svoju stranicu u kojoj prijavljeni korisnici pišu i komentiraju objave o igri. Neprijavljeni korisnici ne mogu pisati objave i komentare, ali mogu pregledavati sve stranice. Prijavljenim korisnicima omogućeno je i slanje privatnih poruka drugim korisnicima. Web-aplikacija je responzivna, odnosno prilagodljiva svim uređajima i njihovim dimenzijama ekrana. Aplikacija je napravljena prema MVC obrascu u sklopu ASP.NET Core 2 radnog okvira. Za preslikavanje modela u bazu podataka i komunikaciju s bazom korišten je Entity Framework. Responzivnost aplikacije postignuta je korištenjem Bootstrapa i njegovog sustava rešetki.