Web-aplikacija za vizualizaciju podataka u Internetu stvari : završni rad - Slatinac, Mario (M. Slatinac, 2017)
Sažetak na hrvatskom: U ovom radu obrađena je tema razvoja web-aplikacije pomoću koje će se vizualizirati podaci dobiveni s openHAB i OM2M poslužitelja pri čemu se za izradu koristio JHipster generator aplikacije.