Oblikovanje informacijskog sustava multipleks kina : završni rad - Skukan, Katarina (K. Skukan, 2016)
Sažetak na hrvatskom: Tema ovog završnog rada je implementacija sustava za potrebe multipleks kina u obliku web aplikacije. Za izradu su korištene tehnologije i jezici: Laravel, MySQL Workbench, PHP, JavaScript, HTML i CSS. Sustav korisnicima nudi mogućnost registracije, prijave i odjave iz sustava te rezervacije i kupovine karata za različite filmove.