Određivanje poze osoba temeljeno na dubokom učenju : diplomski rad - Sitnik, Dario (D. Sitnik, 2018)
Sažetak na hrvatskom: Jedan od vrlo važnih zadataka u području računalnog vida je određivanje poze osobe iz slika. U okviru ovog rada predstavljena su dosadašnja istraživanja na tu temu. Odabran je prikladan model te se pristupilo implementaciji. Budući da modelu trebaju podatci na kojima će se učiti, provjeravati i ispitivati, potrebno je pretprocesirati ulazne podatke. Nakon procesa učenja slijedi optimizacija hiperparametara modela te, konačno, evaluacija.