Primjena arhitekturnih koncepata za platformu Android na primjeru dječje edukativne igre : završni rad - Sopčić, Marko (M. Sopčić, 2018)
Sažetak na hrvatskom: Programiranje je jednostavno naučiti i lako je nešto programirati, ali kod valja pisati prateći koncepte arhitektura čija primjena se pokazala uspješnom. Na primjeru android aplikacije za djecu su primijenjeni koncepti čiste arhitekture kao i oblikovni obrasci kako bi sam kod bio čim jasniji, efikasniji i podložan testiranju.