Sklopovlje ispitnog okruženja ICDSP modula : završni rad - Siladi, Karlo (K. Siladi, 2017)
Sažetak na hrvatskom: Ispitivanje ispravnosti cjelokupne funkcionalnosti električnog uređaja obavezan je korak u proizvodnom procesu svakog električnog uređaja. Kako bi se ispitivanje ubrzalo, potrebno je koristiti unaprijed izrađene module za ispitivanje. U okviru ovog završnog rada projektirano je i izrađeno sklopovlje ispitnog okruženja za ICDSP modul tvrtke Končar - Institut za elektrotehniku d.d., koje olakšava ispitivanje ispravnosti svih digitalnih ulazno-izlaznih izvoda, svih analognih izvoda te CAN, RS-232 i SPI komunikacijskih sučelja na ICDSP modulu. Također, ispitno okruženje sadrži napajanja potrebna za rad ICDSP modula te dodatne konektore kako bi se ispitivanje i otklanjanje pogrešaka olakšalo.