Automatizacija modela visokog skladišta upotrebom programirljivog logičkog kontrolera S7-1500 u programskom jeziku LAD : završni rad - Stanić, Nikola (N. Stanić, 2016)
Sažetak na hrvatskom: Programirljivi logicki kontroler