Sustav za komunikaciju predavača i auditorija : završni rad - Stakor, Mateo (M. Stakor, 2018)
Sažetak na hrvatskom: Sustav za komunikaciju predavača i auditorija omogućuje komunikaciju između predavača i auditorija preko direktnih grupnih poruka te preko anketa kao jednosmjernu komunikaciju prema predavaču. Back-end dio aplikacije je implementiran preko ASP.NET MVC 5 WebApi kao REST servisi koje koristi front-end dio koji je pak implementiran preko Angular 2 radnog okvira pisanog u TypeScritpu. Za sustav za upravljanje bazom podataka se koristi SQL Server. Web aplikacija se izvodi na Azure Web servisima.