Programska podrška za upravljanje inovacijama : završni rad - Sokolović, Hana (H. Sokolović, 2016)
Sažetak na hrvatskom: Upravljanje idejama (engl. Idea Management) je proces stvaranja, evaluacije i odabira ideja s ciljem pronalaska onih s najvećim potencijalom za uspjeh. Sustavi za upravljanje idejama (engl. Idea Management Software) su automatizirali taj proces, čime su ga pojednostavili i olakšali njegovo praćenje. Aplikacija za upravljanje inovacijama omogućuje izravniji odnos između korisnika sustava i tvrtke koja na taj način može poboljšati svoje usluge ili proizvode temeljem prikupljenih povratnih informacija. Korisniku su pružene mogućnosti unosa ideja, komentara i glasova, interakcije s drugim korisnicima, napredovanja i praćenja tuđeg napretka na temelju navedenih aktivnosti. Aplikacija opisana u ovom radu podržava sve osnovne funkcionalnosti jednog takvog sustava.