Aplikacija potpore brodskoj navigaciji : diplomski rad - Selanec, Juraj (J. Selanec, 2016)
Sažetak na hrvatskom: U sklopu ovog rada napravljena je Android aplikacija koja je namijenjena nautičarima kao potpora brodskoj navigaciji. Aplikacija omogućuje posadi praćenje vrijednosti instrumenata na jednom Android uređaju uz pomoć Raspberry Pi računala koji sakuplja podatke od instrumenata i šalje aplikaciji preko Wi-Fi modula u formatu NMEA rečenica.