Testno okruženje za verifikaciju radijskih pristupnih mreža : diplomski rad - Sokač, Danijel (D. Sokač, 2016)
Sažetak na hrvatskom: S obzirom na kompleksnost aplikacija za verifikaciju radijskih pristupnih mreža, od iznimne je važnosti postaviti kvalitetno testno okruženje. U tu svrhu, u sklopu ovog diplomskog rada, analizirana su dostupna testna okruženja i odabrana su najpogodnija za testiranje aplikacija namijenjenih radijskim pristupnim mrežama. Ujedno, u svrhu simuliranja stvarnih uvjeta prilikom testiranja, implementiran je i generator kontroliranih mrežnih i radijskih parametara.