Izrada web-stranice za stambenu zgradu : završni rad - Sirotković, Branko (B. Sirotković, 2016)
Sažetak na hrvatskom: Ovaj završni rad se bavi tematikom izrade web aplikacije. Sustav je izgrađen pomoću tehnologija ASP.NET 5.0, MVC 6.0 i SQL Server 2016. Rad prolazi kroz sljedeće teme: opis problema, teorijski pregled, model sustava, implementaciju sustava te opis sustava.