Android aplikacija za vizualnu detekciju i očitavanje brojila u stvarnom vremenu : diplomski rad - Sinovčić, Edi (E. Sinovčić, 2018)
Sažetak na hrvatskom: SURF u svijetu modernih neuronskih mreža predstavlja optimum kada su u pitanju brza obrada na uređajima s ograničenim procesorskim resursima. Korištenjem modernog camera2 apija na androidu dobila se fleksibilnost paralelne aktivizicije te obrade slike u realnom vremenu te jednostavne interakcije s korisinicima.