Interaktivno grafičko sučelje za električno vozilo : diplomski rad - Smolić, Ana (A. Smolić, 2016)
Sažetak na hrvatskom: Rezultat ovog rada je interaktivno grafičko sučelje sa pripadnom tiskanom pločicom i mobilna aplikacija za električno vozilo. Na ekranima se prikazuju grafički i brojčani indikatori stanja baterije, brzine, opterećenja te svih baterijskih ćelija. Tipkovnica omogućuje ulazak u izbornik, odabir jedne od stavki izbornika i povratak na početno stanje ekrana. Mobilna aplikacija omogućuje praćenje i pohranu nekoliko različitih informacija o vožnji električnog vozila. Neke od njih su ukupno trajanje vožnje, prijeđena udaljenost, prosječna i maksimalna postignuta brzina za vrijeme trajanja vožnje kao i praćenje promjene lokacije vozila uz prikaz na karti. Aplikacija je izgrađena koristeći PhoneGap CLI, a sve potrebne sheme su napravljene korištenjem programskog paketa Altium Designer 14.