Precizno otporničko djelilo napona s malom faznom pogreškom : završni rad - Sandrić, Bruno (B. Sandrić, 2017)
Sažetak na hrvatskom: Cilj ovog završnog rada je konstrukcija preciznog otporničkog djelila napona s malom faznom pogreškom. Ulazni signal napona dijeli se među izoliranim i oklopljenim otpornicima. Utjecaj smetnji umanjen je oklapanjem vodova i otpornika te korištenjem pomoćnog djelila napona u paraleli spojenim s glavnim djelilom. Dijelilo je konstruirano u programskom alatu Altium. Opisane su korištene komponente i način kako su spojene na PCB.