Mikrokontrolerski sustav za obradu zvuka u stvarnom vremenu : završni rad - Slavić, Andro (A. Slavić, 2018)
Sažetak na hrvatskom: Rad opisuje sustav za digitalnu obradu audio signala zasnovan na mikrokontroleru STM32F407, audio kodeku TLV320AIC3104 i Android aplikaciji. Audio kodek uzorkuje analogni signal te šalje njegovu digitalnu reprezentaciju na mikrokontroler. Mikrokontroler obavlja digitalnu obradu zvuka u ovisnosti o parametrima koje zadaje korisnik. Korisničko sučelje je Android aplikacija koja se sastoji od klizača i tipki. Aplikacija šalje parametar Bluetooth vezom na Bluetooth modul HC-05 koji je serijski povezan s mikrokontrolerom. Rad opisuje implementacije zvučnih efekata, programsku potporu sustava te njegove komponente.