Geoprostorni sustav objavi-pretplati za Web : diplomski rad - Ruškan, Marko (M. Ruškan, 2015)
Sažetak na hrvatskom: U radu je prikazan implementaciju geoprostornog sustava objavi pretplati. Sustav koristi PostgreSQL bazu podataka sa dodatkom PostGIS za spremanje geoprostornih objekata. Pri izradi sustava je korištena tehnologija JavaServer Faces (posebno biblioteka Primefaces 5.0). Sustav je prvenstveno namijenjen za korisnike stolnih računala sa pristupom na internet. Sustav je razvijan u razvojnom okruženju NetBeans i pokretan je na poslužitelju GlassFish.