Upravljanje prstima bioničke ruke korištenjem Leap Motion senzora pokreta : završni rad - Rudec, Branimir (B. Rudec, 2018)
Sažetak na hrvatskom: U današnje se vrijeme u industriji i ostalim pogonima zbog sve veće potrebe koriste roboti. Osim u industriji, roboti se koriste i u obrazovne svrhe. Robot se većinom programira i upravlja preko računala, ali postoje i drugi načini za upravljanje robotom. Ovim radom prikazan je proces izrade aplikacije za upravljanje prstima robotske ruke pomoću Leap motion senzora, te alati i programi koji se koriste u njezinoj izradi. Objašnjeni su osnovni pojmovi svakog korištenog programa, njihovi zahtjevi, osnovni dijelovi, povijest i dr.