Izrada baterijskog paketa za električno golf vozilo : završni rad - Roller, Vilim (V. Roller, 2017)
Sažetak na hrvatskom: U ovom radu opisan je proces izrade baterijskog paketa i njegova ugradnja u električno golf vozilo. Prvo su obrađene bakrene sabirnice kako bi se litij-ionske baterijske ćelije mogle povezati u baterijske pakete. Nakon toga svi baterijski paketi su napunjeni do kraja. Tijekom punjenja baterijskih paketa izrađeni su bakreni vodiči kako bi se baterijski paketi mogli međusobno spojiti. Nakon punjenja baterijskih paketa, jedan paket je uzet i na njemu je napravljeno mjerenje karakteristike punjenja i pražnjenja. Na kraju su svi baterijski paketi ugrađeni u električno vozilo koje je nakon toga pušteno u pogon.