Digitalna obrada signala u sučeljima mozga i računala implementirana na ugradbenom računalnom sustavu : završni rad - Roglić, Matija (M. Roglić, 2018)
Sažetak na hrvatskom: Uz uporabu STM32F429I razvojnog sustava cilj je ostvariti samostalnu radnu stanicu za digitalnu obradu signala u sučeljima mozga. Prijenos signala se odvija preko analogno-digitalnog pretvornika ADS1252 te se navedeni signal obrađuje primjenom brze Fourierove transformacije (engl. Fast Fourier Transformation, FFT). Cilj transformacije je mogućnost klasifikacije primljenih signala po frekvencijskoj karakteristici. Konačni cilj je postići jasan prikaz rezultata obrade na 2,4 inčnom QVGA TFT LCD zaslonu koji se nalazi na samom razvojnom sustavu STM32F429I, gdje će se pojava svake frekvencije brojati u obliku stupaca.