Implementacija kontinuirane isporuke programske podrške za operacijski sustav iOS : diplomski rad - Rep, Ivan (I. Rep, 2017)
Sažetak na hrvatskom: Kontinuirana isporuka je praksa u programskom inženjerstvu koja automatskim obavljanjem isporuke programske potpore nastoji povećati njenu učestalost i time povećati kvalitetu razvijenog produkta. Kontinuirana isporuka direktno se nastavlja na kontinuiranu dostavu, praksu koja automatiziranjem procesa isporuke nastoji olakšati njegovo obavljanje. Praksa nastoji osigurati mogućnost isporuke programske potpore u bilo kojem trenutku uz minimalnu količinu rada. Obje su prakse razvijene na temelju te se direktno nastavljaju na kontinuiranu integraciju, praksu automatskog obavljanja integracije nad svakom promjenom izvornog koda. Ove tri prakse nastoje olakšati timski razvoj, poboljšati kvalitetu koda i produkta te ubrzanjem i automatizacijom isporuke ubrzati objavu novih funkcionalnosti.