Sustav upravljanja laboratorijskom maketom robotske ruke : završni rad - Renić, Marin (M. Renić, 2018)
Sažetak na hrvatskom: Zadatak završnog rada bio je napraviti sustav upravljanja laboratorijskom maketom robotske ruke. Za upravljanje se koristi PLC S7 -1500, tvrtke Siemens, i osobno računalo. Omogućeno je automatsko i ručno upravljanje maketom. Programski kod pisan je u programskom alatu Step7, dijelu programskog paketa TIA Portal. Napravljeno je i grafičko sučelje za jednostavnije upravljanje i nadzor makete. Grafičko sučelje napravljeno je u programskom alatu WinCC, isto dijelu programskog paketa TIA Portal.