Baratanje formatom u mrežnoj pravopisnoj provjeri teksta : diplomski rad - Radonić, Mario (M. Radonić, 2016)
Sažetak na hrvatskom: Format datoteke Microsoft Office paketa mijenjao se kroz godine, a standardizirao se tek 2008. godine. Zbog toga ne postoji jednostavan način, ni dobar alat, za jednostavno učitavanje teksta iz svih formata Word dokumenata. U ovom radu iskorištena je mogućnost izrade Microsoft Office dodataka, koji su integrirani u Office sustav te imaju mogućnost integracije s dokumentima, kako bi se proširila i poboljšala funkcionalnost Haschecka. Hascheck Word dodatak sigurno će promijeniti način na koji korisnici koriste uslugu Haschecka, koja je sada bitno olakšana i ugodnija za rad s dokumentima u nastanku.