COINvestigator - web aplikacija za analizu e-valuta : završni rad - Rački, Luka (L. Rački, 2018)
Sažetak na hrvatskom: Ovaj rad se bavi temom izrade web aplikacije za analizu kriptovaluta. Za razvoj aplikacije korištena je JavaScript biblioteka React. Realizirana aplikacija omogućuje korisniku pretraživanje baze kriptovaluta kako bi saznao podatke o određenoj valuti, međusobno uspoređivanje valuta i prikaz najnovijih vijesti u svijetu kriptovaluta. U radu je ukratko objašnjena povijest nastanka i teorijska pozadina JavaScripta, Reacta i kriptovaluta te proces izrade, način realizacije i korištenje izrađene aplikacije.