Aplikacija za upravljanje radnim zadacima na uređajima s operacijskim sustavom Android : završni rad - Puceković, Mihael (M. Puceković, 2017)
Sažetak na hrvatskom: U radu je izrađena aplikacija koja omogućava korisniku upravljanje radnim zadacima na uređajima s operacijskim sustavom Android. Omogućeno je preuzimanje radnih zadataka i njihovih stavki iz stacionarne baze podataka u mobilnu bazu podataka na korisnikovom uređaju, njihovo uređivanje te sinkronizacija mobilne i stacionarne baze podataka. Dodatno, aplikacija se može koristiti bez internetske veze u slučaju kada je korisnik prijavljen i preuzeo je radne zadatke i stavke. U sklopu ovog rada izrađeni su web servisi koristeći skriptni jezik PHP, stacionarna baza podataka koristeći MySQL, Android aplikacija koristeći Android Studio (Java, XML), kao i mobilna baza podataka koristeći SQLite.