Interpolacija značajki dubokog učenja za promjene konteksta slike : završni rad - Požek, Mislav (M. Požek, 2017)
Sažetak na hrvatskom: U ovom radu ukratko je prikazan način rada neuronskih mreža s naglaskom na duboko učenje i konvolucijske neuronske mreže. Proučena je i opisana topologija prostora dubokih značajki koji konvolucijske neuronske mreže oblikuju. Obilježja prostora dubokih značajki iskorištena su za razvoj programskog rješenja za promjenu konteksta slika interpolacijom dubokih značajki. Programsko rješenje ispitano je na bazi označenih slika lica LFW. Rezultati su prikazani i iskorišteni za analizu programskog rješenja.