Izrada dokumentacije za Sievertov uređaj : završni rad - Požega, Jelena (J. Požega, 2017)
Sažetak na hrvatskom: Rad sadrži dokumentaciju Sievertovog uređaja za mjerenje sorpcijskih svojstava materijala. Opisan je sustav za mjerenje uređaja i upute za upotrebu. Napravljena je električna shema uređaja u programskom paketu AutoCAD i navedene specifikacije potrebnih komponenti. Opisan je program izrađen u programskom paketu LabVIEW te su predložene tri verzije izgleda korisničkog sučelja.