Web aplikacija e-Zdravlje za prikupljanje, analizu i vizualizaciju zdravstvenih podataka u stvarnom vremenu : završni rad - Rajković, Matej (M. Rajković, 2018)
Sažetak na hrvatskom: Web aplikacija e-Zdravlje služi za prikupljanje, analizu i vizualizaciju zdravstvenih podataka. Ljudi svakodnevno kod odlaska liječniku dobivaju povratnu informaciju o zdravstvenom stanju. Ova aplikacija je namijenjena osobama koje imaju vlastite senzore za očitavanje krvnog tlaka, rada srca, provodnosti i vodljivosti kože, pulsa i tjelesne temperature. Podaci se u stvarnom vremenu u grafičkom obliku prikazuju putem web aplikacije. Korisnici su obaviješteni ako su vrijednosti dobivene mjerenjima izvan normalnih granica. Također je moguće dodavati vlastite zdravstvene čimbenike te u odnosu na njih pratiti promjenu zdravstvenog stanja. Kako bi korisnici mogli dobiti potpunu povratnu informaciju, liječnicima je omogućena registracija u sustav. Oni mogu pregledavati zdravstvene podatke svojih pacijenata i izravno komunicirati putem poruka.