Audio pojačala klase A : završni rad - Puček, Matija (M. Puček, 2018)
Sažetak na hrvatskom: Opisuje se teoretski princip rada audio pojačala klase A u spoju zajedničkog emitera i zajedničkog kolektora. Kratko je opisan način statičke i dinamičke analize. Simulirana su i praktično izvedena pojačala klase A sa kolektorskim otpornikom i strujnim izvorom, te je izvršena analiza korisnosti ova dva tipa pojačala. Za ova dva tipa su također analizirana izobličenja, prijenosna i frekvencijska karakteristika.