Proračuni u okviru projekta elektroenergetskog razvoda : diplomski rad - Ražov, Josip (J. Ražov, 2015)
Sažetak na hrvatskom: U ovom radu proučavaju se važeći propisi koji se odnose na projektiranje elektroenergetskog zavoda. Proučavanjem konkretnog projekta razvoda odabiru se proračuni koji se moraju provesti prije izvođenja. Obavljeni su svi potrebni proračuni i verificirani u programskom alatu ETAP koji je namijenjen za tu svrhu. Opisani su primjenjeni postupci i rad u programskom alatu ETAP.