Web aplikacija za prijenos, pohranu i prikaz podataka distribuiranih mjernih sustava : završni rad - Posavec, Marko (M. Posavec, 2018)
Sažetak na hrvatskom: Zadatak rada je u razvojnom alatu .NET Framework i programskom jeziku C# razviti korisničko sučelje s mogućnostima upravljanja korisnicima. Korisnici imaju mogućnost prikaza aktualnih podataka u tekstualnom, tabličnom grafičkom i tabličnom obliku. Također imaju mogućnost preuzimanja povijesnih podataka u .xls formatu. Baza podataka je ralizirana na PostgeSQL platformi na temelju unaprijed zadanog ER modela baze podataka.