Izrada web-dućana : završni rad - Popović, Josipa (J. Popović, 2016)
Sažetak na hrvatskom: Projekt posvećen izradi web – dućana specijaliziranog za prodaju umjetnina. Dućan je implementiran kao web – aplikacija koja registriranim korisnicima omogućava pregled, dodavanje ili kupnju umjetničkih djela. Svaki korisnik može registrirati svoje umjetničko djelo s ključnim informacijama koje se mogu urediti u bilo kojem trenutku. Administratori aplikacije mogu uređivati, ili čak brisati, sve umjetnine u sustavu. Nadalje, mogu dodavati umjetničke kategorije kao što su teme ili stilovi. Ako se dokaže nužnim, u slučajevima poput nedopuštenih aktivnosti, imaju pravo brisati korisnike iz sustava. Aplikacija je razvijena korištenjem slijedećih tehnologija: ASP.NET, MVC i SQL Server.