Razvoj aplikacije na operacijskom sustavu Android za prikaz podataka o punionicama električnih automobila : završni rad - Pondeljak, Karlo (K. Pondeljak, 2017)
Sažetak na hrvatskom: U ovom radu su opisani električni automobili i njihove punionice. Baterije kao glavne sastavnice su ukratko dotaknute te su opisani po autorovom mišljenju glavni problemi trenutnog električnog automobila. Glavni zadatak je bio razviti aplikaciju za operacijski sustav Android koja bi se spajala na poslužitelj s podacima te prikazivala podatke o punionicama i njihovom stanju. Aplikacija je namijenjena krajnjim korisnicima punionica.