Pomoć u gradskom prometu korištenjem proširene stvarnosti : završni rad - Razumović, Karlo (K. Razumović, 2017)
Sažetak na hrvatskom: Ovaj rad sadrži kratak uvod u Android i proširenu stvarnost, te rješava problem putovanja gradskim prometom kod osoba koje nisu upoznate s gradom. Problem se rješava kroz izradu Android aplikacije koja uključuje proširenu stvarnost i Google karte. Objašnjava se na koji način radi proširena stvarnost i kako se implementira. Dodatno je implementirana i navigacija, te je objašnjen algoritam pronalaženja najbržeg puta do odredišta.